fbpx

Italijos nacionalinė agentūra patvirtino mūsų „Erasmus+” KA2 strateginės partnerystės projektą PINC!

Susipažinkite su PINC – ikimokyklinio ugdymo pedagogų įgalinimas: “Geroji patirtis ir ištekliai, skirti elgesio sutrikimų turinčių vaikų įtraukimui!”

Kas yra PINC:

PINC – tai pagal „Erasmus+” programą patvirtintas 33 mėnesių trukmės projektas, kurio tikslas – skatinti įtrauktį į ikimokyklinį ugdymą ir priežiūrą visoje Europoje!

Ko siekiama PINC:

Projektas įgalina mokytojus vykdyti įtraukųjį ugdymą, didina informuotumą apie pažinimo ir elgesio sutrikimus ankstyvajame amžiuje, skatina tarptautinį bendradarbiavimą ir dalijasi gerąja patirtimi tarp ankstyvojo ugdymo pedagogų.

Kodėl reikia sekti projektą:

Sekite PINC ir gausite vertingos mokomosios medžiagos, įskaitant mokykloje naudojamą refleksijos priemonę, įtraukiosios gerosios patirties saugyklą, išskirtinius mokymus apie įtrauktį ankstyvojo ugdymo pedagogams ir praktinį Ikimokyklinio ugdymo priemonių rinkinį, kupiną įtraukiosios veiklos ikimokyklinio amžiaus vaikams!

Nekantriai laukiame, kada galėsime dirbti prie šio permainingo projekto kartu su partneriais iš Ispanijos, Estijos, Rumunijos ir „Mes esame Lietuva”.

Susisiekite su mumis

x